Gokväll på er! Vi har här avnjutit en god fredagsmiddag… Det blev kycklingsallad med gott hembakat glutenfritt low carb bröd som Kackis tipsade mig om. I love it! Lätt det godaste brödet!!
Här kommer receptet:
1 burk keso (250g)
3 ägg
1 dl sesamfrön
0,5 dl hela linfrön
0,5 dl rostade solrosfrön
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk (finns på glutenfria hyllan)
Gör så här:Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt ägg och keso. Bred ut smeten på en bakplåtspapperklädd plåt (försök att täcka nästan hela plåten). Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min. Låt svalna och skär i rutor.
Jag känner mig jättetrött, har pluggat hela dagen. Daniel är också jättetrött efter första veckan på nya jobbet. Ikväll blir det det soft; fredagsmys & Daniel ska ladda inför morgondagen då han ska styra i lägenheten hela dagen. Taken ska målas klart och i helgen ska det rivas kök och väggar!:) Just ja, såg på VT´s hemsida att Uffe balla balla kanske ska vara med på Talang ikväll. Haha det måste ju ses! Och idag är ju mitt favoritprogram på TVn också; solsidan. Så himla bra!
Igår fyllde världens bästa Victoria år!!!♥ Grattis i efterskott sweetie!
Kram på Er! Njut Fredagskvällen ♥
//Emma
fredag 9 april 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar